Het bedrijf

Vrachtwagen opbouw

Gepro Box is de specialist in het leveren van opbergruimte voor kleine bedrijfswagens, bestelwagens, bakwagens, vrachtwagens, trailers en aanhangwagens. Er worden zowel standaard- als maatwerk producten geleverd. 

Het bedrijf is in 2010 opgericht en in de jaren die volgden stond innovatie en automatisering centraal. Van het opstarten van twee fabrieken in Gouderak naar het openen van een locatie in Hongarije, stapje voor stapje wordt er steeds verder uitgebreid. Op deze locaties wordt er middels onze geautomatiseerde productie, een breed assortiment aan standaard aluminium, stalen en rvs kisten geproduceerd. Naast het standaardassortiment kunt u ook voor elke gewenste maatwerkoplossing bij ons terecht. Het team van Gepro Box denkt hierin graag met u mee en ziet het als uitdaging om elke ruimte optimaal te kunnen benutten.

In al die tijd dat Gepro Box bestaat is er één ding niet veranderd, de klant staat namelijk elke dag centraal. Dit vertaalt zich in onze service gerichte medewerkers, het denken in oplossingen en het leveren van de beste prijs/kwaliteit verhoudingen.

Bent u geïnteresseerd, neem contact op met ons jong en dynamisch verkoopteam. U bent ook te allen tijde welkom in onze showroom.

Staat uw opbergoplossing niet in de brochure? Geen probleem, ook voor maatwerk specifieke aanvragen kunt u bij ons terecht.

Een ander model, een andere maatvoering of extra opties op de kist, dit is allemaal mogelijk bij Gepro Box. De procedure voor een maatwerk aanvraag gaat als volgt: zodra de offerte aanvraag binnenkomt, wordt hier een passende offerte voor gemaakt. Wanneer de offerte akkoord wordt bevonden, wordt deze in order gezet. Van de maatwerkkist wordt een tekening gemaakt en deze wordt ter goedkeuring naar de klant opgestuurd. Is hier akkoord op gegeven? Dan wordt de productiefase gestart.

Neem een kijkje in ons bedrijf

Hiernaast een kleine sfeer impressie van onze fabriek in Gouderak. Het tekenen, nesten, snijden, zetten, lassen, schoonmaken, afmonteren en coaten wordt geheel in eigen beheer uitgevoerd. Daarnaast worden de kisten door onze chauffeurs op locatie bezorgd.

Ons team

Robin Hoogendoorn

Commercieel directeur

Mitchel Heerkens

Verkoop en inkoop

Michelle Verkerk

Marketing en verkoop

Jolanda den Hoed

Verkoop binnendienst

Rob Angenent

Planner

Bart Boevé

Manager engineering

David Wong

Engineer

Rutger Schuurmans

Werkvoorbereider

Bas Boevé

Werkvoorbereider

Roald Heerkens

Controller

Jolanda Diersman

Administrateur